РМО вчителів інформатики Інгулецького району м.Кривого Рогу Субота, 04.05.2024, 02:34
Меню сайту
Головна » 2014 » Вересень » 02

Інформатика 6 клас

В умовах початку нового навчального року в загальноосвітніх навчальних закладах не забезпечених новими підручниками з інформатики варто орієнтуватись на електронні версії підручників, розміщені на сайтах видавництв «Генеза» та «Видавничий дім «Освіта». 

У 6 класі загальноосвітніх навчальних закладів вивчаються наступні теми:

- Алгоритми та їх виконавці.

- Поняття операційної системи.

- Мультимедіа.

- Текстовий процесор.

- Комп’ютерні мережі.

Для викладання теми «Алгоритми і виконавці» авторські колективи (як і у підручниках для учнів 5 класу) використовують навчальну мову програмування « ... Читати далі »

Просмотров: 1040 | Добавил: ShpitkoVictoriya | Дата: 02.09.2014 | Комментарии (0)

Дистанційний турнір з інформаційних технології серед учнівської молоді - нове на освітній ниві змагання, яке поєднує в собі найкращі якості учнівської олімпіади з інформаційних технологій та досвіду проведення Інтернет-олімпіад в Україні. Маючи на меті не тільки підготовку до чергових етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади, турнір покликаний розвинути потяг до комп'ютерної грамотності, отримання естетичного задоволення від знаходження рішень часом трудомістких буденних проблем підручними засобами додатків Microsoft Office.

У 2014-2015 навчальному році змагання проводитиметься у два етапи. Перший, заочний,складатиметься з трьох турів та проводитиметься дистанційно за допомогою мережі Інтернет з жовтня по грудень 2014 року. Другий етап, очний, проводитиметься в корпусах Київського національного університету імені Тараса Шевченка в ІІ семестрі. Заочні ... Читати далі »

Просмотров: 650 | Добавил: ShpitkoVictoriya | Дата: 02.09.2014 | Комментарии (0)

Форма входу

Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz