РМО вчителів інформатики Інгулецького району м.Кривого Рогу Понеділок, 06.05.2024, 20:42
Меню сайту
Головна » 2015 » Лютий » 26

Для атестації з інформатики готують не менше 10 варіантів контрольних робіт (якщо кількість учнів у класі менше 10, то по одному варіанту на кожного (кожну) учня (ученицю). Атестаційну роботу пропонується розділити на 3 частини.

Перша частина – складається із 12-14 завдань у тестовій формі з однією правильною відповіддю на кожне завдання, завдання з вибором кількох правильних відповідей, завдання на встановлення відповідності.

Друга частина атестаційної роботи може містити одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю на складання блок-схеми алгоритму.

Третя части ... Читати далі »

Просмотров: 714 | Добавил: ShpitkoVictoriya | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

Для проведення атестації з інформатики вчитель готує не менше 10 варіантів контрольних робіт (якщо кількість учнів в класі менша 10, то по одному варіанту на кожного (кожну) учня (ученицю). Пропонується атестаційну роботу розділити на 3 частини, залежно від рівня вивчення інформатики учнями.

Перша частина може складатись із 10-13 завдань і є рекомендованою для учнів, які вивчали інформатику на будь-якому рівні. Ця частина може містити завдання у тестовій формі з вибором однієї правильної відповіді; завдання з вибором кількох правильних відповідей; завдання на встановлення відповідності. Також, повинна містити 3 практичні завдання, що виконуються на комп&r ... Читати далі »

Просмотров: 607 | Добавил: ShpitkoVictoriya | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

Форма входу

Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz