РМО вчителів інформатики Інгулецького району м.Кривого Рогу Субота, 04.05.2024, 05:13
Меню сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 11 » Аналіз проведення районної олімпіади з інформаційних технологій
21:19
Аналіз проведення районної олімпіади з інформаційних технологій

В олімпіади з інформаційних технологій прийняли участь 17 учнів 9-11 класів Інгулецького району (КЗШ №59, КЗШ №102, КЗШ №99, КЗШ №73, КЗШ №115, КЗШ №114, КЗШ №100, КГ №127). 

Учні-переможці, які будуть брати участь у ІІ (міському)  етапі  Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій:

1. Палаш Дарина Юріївна, 9 клас, Криворізька гімназія №127 (ІІІ місце) - вчитель Шпітко Вікторія Володимирівна

2. Орел Наталя Андріївна, 10 клас, Криворізька загальноосвітня школа №102 (ІІІ місце) - вчитель Сластіна Ольга Петрівна

3. Матвійчук Євгеній Євгенійович, 11 клас, Криворізька загальноосвітня школа №114 (ІІІ місце) - вчитель Офіцинська Ірина Володимирівна

 

Аналіз виконання завдань

Учасникам олімпіади було надано чотири завдання, виконання яких потребувало роботи в програмах MS Office: Word, Excel, Power Point, Access.

Завдання Word вимагало вмінь вставки зображень, об’єкту Word Art, буквиці, діаграм, формул  в текстовий документ, створення колонтитулів документу, форматування тексту, абзацу, сторінки, створення, форматування та обчислення таблиць.

Найкраще учасниками було виконано: вставки зображень, об’єкту Word Art, створення колонтитулів документу, форматування тексту, сторінки, створення та форматування таблиць.

Недостатньо учасниками було виконано: оформлення буквиці, діаграм, формул  в текстовий документ, форматування абзацу,  обчислення таблиць.

Завдання Excel вимагало вмінь введення тестової та числової інформації на аркуш, опрацювання числової інформації та відображення результатів у графічному вигляді згідно заданої умови, вміння працювати з умовним форматуванням.

Найкраще учасниками було виконано: введення тестової та числової інформації на аркуш, відображення результатів у графічному вигляді.

Недостатньо учасниками було виконано: опрацювання числової інформації, вміння працювати з умовним форматуванням.

Завдання Power Point  вимагало вмінь роботи з вставкою об’єктів, блокування самовільної зміни слайду, налаштування  анімації, тригери.

Найкраще учасниками було виконано: робота з вставкою об’єктів,   блокування самовільної зміни слайду.

Недостатньо учасниками було виконано: роботу над тригерами.

Завдання Access вимагало вмінь створення таблиці бази даним, в тому числі, що використовують роботу з підпорядкованою таблицею, створення схеми документу, створення запитів на вибірку, на вибірку за умовою, на вилучення, на заміну, виконання обчислень в запитах, створення форми та звіту.

Найкраще учасниками було виконано: створення таблиці бази даним, в тому числі, що використовують роботу з підпорядкованою таблицею, створення схеми документу.

Недостатньо учасниками було виконано: , створення запитів на вибірку, на вибірку за умовою, на вилучення, на заміну, виконання обчислень в запитах, створення форми та звіту.

Голова журі: Шпітко В.В.

Дата проведення олімпіади: 10 жовтня 2015 р.

Переглядів: 678 | Додав: ShpitkoVictoriya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz