РМО вчителів інформатики Інгулецького району м.Кривого Рогу П`ятниця, 03.05.2024, 18:56
Меню сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 18 » Аналіз проведення районної олімпіади з інформатики
21:43
Аналіз проведення районної олімпіади з інформатики

В олімпіади з інформатики (програмування) прийняли участь 8 учнів 9-11 класів Інгулецького району (КЗШ №101, КЗШ №102, КЗШ №114, КЗШ №82, КЗШ №99, КЗШ №115, КГ №127). 

Учні-переможці, які будуть брати участь у ІІ (міському)  етапі  Всеукраїнської олімпіади з інформатики

 1. Колєснік Максим Олександрович, 11 клас, Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 99 (ІІ місце) - вчитель Клімець Алла Вікторівна.

Аналіз виконання робіт

Учасникам олімпіади було надано п’ять  завдань, виконання яких потребувало роботи в середовищі програмування. Ними було обрано роботу в середовищі FreePascal.

Завдання вимагали знань структури програми, правил опису змінних, вміння використання команд введення та виведення даних, виконання дій над даними та операцій на множині цілих чисел, знань команд галуження, повторення, роботи з файлами, роботи з символьними даними та з масивами даних. Учасники мали творчо підійти до виконання завдань, добрати оптимальний розв’язок, який буде враховувати повний діапазон допустимих значень.

Учасники проявили творче мислення та індивідуальний підхід при створенні програм.

Недостатньо учасниками було виконано: роботу з файлами даних, використання операцій на множині цілих чисел, залучення команд повторення.  Більшість учасників не впоралися із завданнями, що вимагали роботу з символьними даними та з масивами даних.

 

Голова журі: Шпітко В.В.

Дата проведення олімпіади: 17 жовтня 2015 р.

Переглядів: 686 | Додав: ShpitkoVictoriya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz