РМО вчителів інформатики Інгулецького району м.Кривого Рогу Неділя, 05.05.2024, 23:03
Меню сайту
Головна » 2017 » Квітень » 5 » Капітошка-2017
21:10
Капітошка-2017

З метою успішного оволодіння молодшими школярами практичними навичками користування сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями для розв’язання життєвих та навчальних завдань, формування ІКТ-комптентності учнів для реалізації їх творчого потенціалу і соціалізації у суспільстві комунальним позашкільним навчальним закладом “Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді” 27 березня 2017 року проведено обласний конкурс з інформаційних технологій “Капітошка” .

Конкурс проводився серед молодших школярів, які займаються за програмою “Сходинки до інформатики”. Ця програма для 2 – 4 класів спрямована на реалізацію завдань освітньої галузі “Технології”, визначених у Державному стандарті початкової загальної освіти. У конкурсі взяли участь 95 учнів з міст Дніпра, Кривого Рогу, Нікополя, Марганця, Покрова, П’ятихаток, Синельникового, Каменського, Вільногірська, Новомосковська, Верхньодніпровська, а також Дніпровського, Васильківського, Солонянського, Синельниківського, Нікопольського та Широківського районів.

Конкурс був проведений у вигляді гри-подорожі до країни “Інформатики”. Школярі змагалися у номінаціях “Комп’ютерна презентація та анімація”, “Клавіатурний тренажер”, “Логічні ігри”, “Комп’ютерна графіка” та “Текстовий редактор”.

Учні нашого району стали не лише учасниками, а переможцями!.Вітаємо їх!

Куждін Віталій Олександрович, Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №114, 4 клас - І місце

Нащокін Євген Олександрович, Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 59 - ІІІ місце

Переглядів: 515 | Додав: ShpitkoVictoriya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz