РМО вчителів інформатики Інгулецького району м.Кривого Рогу Субота, 04.05.2024, 02:51
Меню сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 17 » «Хмарні сервіси в освіті»
16:24
«Хмарні сервіси в освіті»

 В рамках Всеукраїнського проекту «Хмарні сервіси в освіті» 16 жовтня в компанії «Майкрософт Україна» відбулася чергова зустріч «хмарників» - Фестиваль педагогічної майстерності. На заході від експериментального майданчика Криворізької загальноосвітньої школи I-III ступенів №114 була присутня вчитель інформатики Офіцинська I.В.

У першій частині Фестивалю керівник групи освітніх програм компанії «Майкрософт Україна» Роман Рудюк ознайомив учасників із тенденціями розвитку мережі «Партнерство у навчанні», керівник проекту «Хмарні сервіси в освіті» Світлана Літвинова звітувала щодо здобутків та перспектив Всеукраїнського проекту, цікавими ідеями щодо використання продуктів Офіс 365 ділилися вчителі-предметники шкіл Оболонського району м. Київ. По закінченню першої частини Фестивалю відбулося нагородження найактивніших «хмарників» дипломами та цінними подарунками. 

У другій, практичній, частині заходу відбулася робота за секціями «Офіс 365 на допомогу керівнику і педагогу школи» та «Адміністратор хмари Офіс 365».

Кожен учасник Фестивалю педагогічної майстерності отримав серифікат від Романа Рудюка.

   

   

Переглядів: 536 | Додав: ShpitkoVictoriya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz