РМО вчителів інформатики Інгулецького району м.Кривого Рогу Субота, 04.05.2024, 08:20
Меню сайту
Головна » 2016 » Травень » 25 » Нагородження знавців інформаційних технологій у м. Дніпро
21:27
Нагородження знавців інформаційних технологій у м. Дніпро

 Протягом цього навчального року в області пройшло 7 конкурсів для починаючих програмістів, дизайнерів і відеомонтажерів. Майже сотня найкращих з них були відзначені на спеціальній підсумковій конференції. 

Створити відео, презентацію, графічний малюнок або й навіть сайт не проблема для школярів та вихованців училищ Дніпропетровщини. Найкращі знавці інформаційних технологій отримали грамоти, медалі, кубки та призи за перемогу в обласних конкурсах. Участь у змаганнях взяли майже 2 тисячі дітей з Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Нікополя, Кривого Рогу, Павлограду та інших міст і районів області.

На підсумковій конференції Обласного центру технічної творчості загалом нагородили 96 юних знавців інформаційних технологій та 76 вчителів, що  підготували дітей.

Грамотою нагороджений Акун Артем, учень 10 класу КГ №127, який посів І місце в обласній інтернет-олімпіаді з офісного програмування. А також грамотою нагороджена Шпітко Вікторія Володимирівна, вчитель інформатики КГ №127, за якісну підготовку призера обласної інтернет-олімпіади з офісного програмування.

  

Грамотою нагороджені Роман Крук, учень 4 класу КЗШ №114, який посів І місце в обласному конкурсі "Капітошка-2016", та Ліза Волкова, учениця 4 класу КЗШ №114, яка посіла ІІІ місце в обласному конкурсі "Капітошка-2016". А також грамотою нагороджена Офіцинська Ірина Володимирівна, вчитель інформатики КЗШ №114, за якісну підготовку призерів обласного конкурсу "Капітошка-2016".

 

  

 

Переглядів: 573 | Додав: ShpitkoVictoriya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz