РМО вчителів інформатики Інгулецького району м.Кривого Рогу П`ятниця, 03.05.2024, 08:41
Меню сайту
Головна » 2014 » Листопад » 27 » Семінар-практикум «Роль інформатики як одного з найважливіших компонентів сучасної освіти у формуванні основних життєвих та інформативних ко
15:10
Семінар-практикум «Роль інформатики як одного з найважливіших компонентів сучасної освіти у формуванні основних життєвих та інформативних ко

26 листопада на базі Криворізького науково-технічного металургійного ліцею № 81 відбувся семінар-практикум «Роль інформатики як одного з найважливіших компонентів сучасної освіти у формуванні основних життєвих та інформативних компетентностей молодших школярів».

На семінар були запрошені методисти відділів освіти виконкомів районних у місті рад, керівники РМО вчителів інформатики, вчителі інформатики та вчителі початкових класів, які викладають інформатику. Учасниками від Інгулецького району на семінарі стали методист Тригуб О.В., вчитель інформатики Офіцинська I.В. (КЗШ №114), Педан Л.М. (КЗШ №115), вчителі початкових класів, які викладають інформатику Трегуб Н.М. (КЗШ №102), Михайляк Т.І. (КГ №127).

На семінарі обговорювалися проблеми, завдання та перспективи викладання інформатики у початковій та середній ланках освіти. В практичній частині семінару вчителі початкових класів, які викладають інформатику, та вчителі інформатики Довгинцівського району поділилися досвідом щодо системи викладання інформатики в 5-6 класах, використання додаткового програмного забезпечення для викладання інформатики, дистанційних форм навчання інформатики; провели майстер-клас «Мотиваційно-цільові особливості проведення уроків інформатики»  та фрагмент уроку інформатики в 3 класі «Кодування і декодування повідомлень», а також поділилися своїми напрацюваннями у вигляді «Електронної скарбнички в підтримку викладання інформатики в початковій та середній ланках освіти».

Офіцинська І.В.

Переглядів: 633 | Додав: ShpitkoVictoriya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz