РМО вчителів інформатики Інгулецького району м.Кривого Рогу Неділя, 19.05.2024, 20:32
Меню сайту
Головна » 2015 » Березень » 17 » Семінар в ДОІППО щодо викладанні предмету «Інформатика» в основній та початковій школі
22:51
Семінар в ДОІППО щодо викладанні предмету «Інформатика» в основній та початковій школі

 17 березня 2015 р. на базі Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти був проведений обласний семінар для вчителів інформатики з питання організації навчально-виховного процесу при викладанні предмету «Інформатика» в основній та початковій школі.

На семінарі була присутня представник ЗНЗ Інгулецького району - вчитель інформатики КЗШ №99 Клімець А.В.

З вступним словом звернувся до присутніх доцент кафедри управління інформаційно-освітніми проектами, кандидат філософських наук Мірошниченко Андрій Анатолійович.

Представник видавництва «Генеза» Мовчан Олена повідомила, що нові підручники для 4 і 7 класів, які брали участь у І етапі конкурсного відбору оригінал-макетів підручників для 4 та 7 класів, успішно пройшли експертизу і відповідно до рішення конкурсної комісії пропоновані для надання грифа «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України». Також Олена повідомила, що видавництво розмістило на своєму сайті презентації майбутніх видань з анотаціями, обкладинками та форзацами до них та запропонувала ознайомитись з підручниками видавництва «Генеза» і відібрати найкращі видання.

Співавтор підручників інформатики Лисенко Тетяна Іванівна презентувала навчально-методичний комплект для 7 класу: підручник, робочий зошит та збірник для практичних робіт та тематичного оцінювання.

Переглядів: 659 | Додав: ShpitkoVictoriya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz