РМО вчителів інформатики Інгулецького району м.Кривого Рогу П`ятниця, 03.05.2024, 01:22
Меню сайту
Головна » 2015 » Квітень » 06

«Він актор, але його глядачі і слухачі не аплодують йому. Він скульптор, але його роботи ніхто не бачить. Він лікар, але його пацієнти рідко дякують за лікування та не завжди хочуть лікуватися. Де ж йому взяти сили для щоденного натхнення? Лише в самому собі, тільки в  усвідомленні величі своєї справи», – так писав про вчителя  відомий письменник Симон Соловейчик.

Професія педагога наближена до професії артиста, вченого, письменника. Урок інколи називають “театром одного актора”. Однак для актора сценарист пише сценарій, режисер допомагає під час репетицій, інші працівники – в оформленні сцени, освітленні, музичному супроводі. А вчитель одночасно і сценарист, і режисер, і постановник, і актор, який щодня ставить ... Читати далі »

Просмотров: 716 | Добавил: ShpitkoVictoriya | Дата: 06.04.2015 | Комментарии (0)

Вітаємо з перемогою учнів нашого району!

І місце

Валова Альона Михайлівна - учениця 11 класу Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №114 та Шпітко Євген Олександрович - учень 9 класу Криворізької гімназії №127

З метою стимулювання інтересу учнів щoдо оволодіння сучасними інформаційними технологіями щороку за наказом департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації комунальним позашкільним навчальним закладом „Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості ... Читати далі »

Просмотров: 1023 | Добавил: ShpitkoVictoriya | Дата: 06.04.2015 | Комментарии (0)

Форма входу

Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz